Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--grntelvalg-1cb.dk/public_html/templates/elvalg2017_5/functions.php on line 172

Om os

Rådet for Grøn Omstilling er en miljøorganisation, som over en årrække har fulgt udviklingen af el-produkter, el-markedet og effekten for klima og vedvarende energi.

Vi har f.eks. siddet i det udvalg, som udarbejdede den såkaldte ”Branchedeklarering for strøm med klimavalg”. Vi var konsulent for VESTAS og sad i den midlertidige tekniske komite for WindMade-certificering af virksomheder, som efterspørger strøm fra vindmøller. Vi har haft kontakt med stort set alle de el-handlere, som i dag udbyder el-produkter med klimavalg, og vi har været dialog-partner for udviklingen af flere af el-produkterne på markedet i dag – både til private og til virksomheder.

Vi har i 2011 skrevet et hæfte med anbefalinger til handlinger for klimarigtig energiløsninger, som du kan læse her.

Generelt

Rådet for Grøn Omstilling er en miljøorganisation, som arbejder på at udvikle nye og bæredygtige veje til et bedre miljø og klima. Vi arbejder med en større palet af miljøsager, som energibesparelser i byggeri, helhedstænkning i landbruget, trafik og luftforurening, klima og udvikling af vedvarende energiformer, samt hvordan vi undgår brug af farlig kemi. 
Læs mere om os på vores hjemmeside.

Grøntelvalg.dk er en del af Rådet for Grøn Omstillings arbejde for en bæredygtig omstilling af samfundet.